Theo & Wenzel

Theo & Wenzel este o firma de transport infiintata in 2011, cu 15 camioane la ora actuala, care actioneaza pe comunitate, in principal pe rutele Germania – Anglia si Germania – Italia dar si pe Germania – Suedia.

Transport comunitar si international

Activitatea noastra principala este pe comunitate, impreuna cu partenerii nostrii, dar ocazional efectuam si curse internationale (Germania – Romania si retur).

Transport ADR

Pe sina Germania – Anglia suntem specializati in transportul de marfuri periculoase (ADR). Toate masinile sunt dotate cu truse ADR iar soferii au atestate si sunt instruiti periodic de catre consilierul nostru de siguranta pentru transportul de marfuri periculoase

Dispecerat

Pe langa masinile proprii oferim un pachet complet de disponare prin dispeceratul nostru multilingvistic, prin comunicarea directa cu soferii colaboratorilor nostri, in limba lor

Echipa

Compania noastra are un dispecerat dinamic, flexibil si prompt cu o experienta bogata in domeniu. Pe langa dispecerii cu exeprienta oferim o sansa si tinerilor cu abilitati lingvistice la o meserie.

Profesionalism

Grija noastra principala este ca marfa preluata sa ajunga in cel mai sigur mod si in cel mai scurt timp la destinatie fara incidente.

Protectie mediului

Toate masinile noastre sunt minim Euro 5, urmand ca parcul nostru actual sa fie inlocuit de vehicule noi Euro 6

Echipa noastra de management

Theo Wenzel

Proprietar

Paul Branzea

Administrator

Claudiu Trinca

Sef de echipa subcontractori

Vreti sa contractati un serviciu?

Completati formularul si vom lua legatura cu Dumneavostra in cel mai scurt timp posibil